Çiftlik Ortaokulu

Telefon : 0414 6751579
WEB https://birecikciftlikortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Çiftlik köyü / Birecik / ŞANLIURFA
VİZYON : • Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; insan haklarına saygılı ve duyarlı; akılcılık ve bilime önem veren; araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; dürüst, iyi ahlaklı; çevreye duyarlı; kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; kitle iletişim araçlarından yararlanabilen bireyler yetiştirerek bölgesinde tercih edilen bir okul olmak.
MİSYON : • Biz bütün öğrencilerimizin Atatürk ilkelerine bağlı, milli ve ahlaki değerlerini koruyan, değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanı olan, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, kendine güvenen, olaylara çok yönlü ve önyargısız bakabilen, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, çağın teknolojisiyle donanmış üretici bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08:20 14:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : SOBA
Servis : Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Ulaşım : SERVİS
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ BİRECİK İLÇESİNE 12 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :